Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

Πολύ μεγάλος για να έχει κασετίνα αποφάσισε ότι είναι ο 15χρονος Στέφανος από την Καισαριανή

kasetΠανέτοιμος για μια ριζική αλλαγή στη ζωή του αισθάνεται πλέον ο  Στέφανος Κ., ο οποίος ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες την πρώτη Λυκείου.

Ο 15χρονος μαθητής, εμφανίστηκε στο σχολείο του στην Καισαριανή με την κλασική πια πολύχρωμη κασετίνα με το αυτοκόλλητο των Metallica, η οποία και τον συνοδεύει από την αρχή του Γυμνασίου. Οριακά στριμωγμένα εντός αυτής, δύο στιλό, ένα μηχανικό μολύβι, ένα μπλάνκο, ένα μοιρογνωμόνιο, ένας απλός χάρακας, μία γόμα, ένας διαβήτης και ένα πακέτο τσίχλες.

Έπειτα ωστόσο από την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων, ο νεαρός συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε λόγος να κουβαλάει μαζί του την κασετίνα του, δεδομένου πως έχει να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε άλλο πέραν ενός στιλό, από τη μέση της Δευτέρας Γυμνασίου.

«Πηγαινοφέρνω συνέχεια την κασετίνα, βαραίνει την τσάντα μου, αγχώνομαι μην τη χάσω και τελικά δεν προσφέρει και κάτι, άσε που ελάχιστα λυκειάκια την έχουν πια. Είναι πολύ πιο κουλ να κρατάς απλά ένα στιλό, ή ακόμα και να μην έχεις καν στιλό και ψάχνεις τελευταία στιγμή. Μόνο κασετίνα με τσιγάρα είναι η φάση πια», εκμυστηρεύτηκε ο Στέφανος μιλώντας στο «Κουλούρι».

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με την κασετίνα, η οποία ωστόσο δήλωσε πολύ αναστατωμένη και σοκαρισμένη για να μας μιλήσει.