Σε βλέπουμε
Partly sunny
28°C
 

Παιδάκι ονειρεύεται ότι ξυπνάει σε κατάστημα του «Μουστάκα», βλέπει εργαζόμενους να δουλεύουν τριπλοβάρδια

moustakasΜια παραμυθένια εμπειρία έζησε χθες το βράδυ στον ύπνο του ο 7χρονος Αλκιβιάδης από τα Κάτω Πατήσια, ο οποίος ονειρεύτηκε πως ξύπνησε μέσα στη νύχτα σε παιχνιδάδικο «Μουστάκας», ανάμεσα σε χιλιάδες παιχνίδια και τους εργαζόμενους του καταστήματος που βρίσκονταν εκεί από το πρωί της προηγούμενης μέρας.

Σύμφωνα με το όνειρο, ο μικρός Αλκιβιάδης αρχικά ξύπνησε στο διάδρομο του «Μουστάκα» όπου βρίσκονται τα Lego και τα Playmobil. Μαγεμένος από τη γιορταστική ατμόσφαιρα και το θέαμα τόσων παιχνιδιών, άρχισε να περπατά στους διαδρόμους του καταστήματος, βλέποντας παντού ανθρώπους να καθαρίζουν, να πακετάρουν τις συσκευασίες, να τοποθετούν τα παιχνίδια στις καλαθούνες και να προετοιμάζουν το αμπαλάζ.

Αγνοώντας τους εργαζόμενους και εστιάζοντας στις φιγούρες των ηρώων, το παιδί πλησίασε χαρούμενο ένα ράφι και άπλωσε το χέρι του για να πιάσει ένα αυτοκινητάκι Transformers, όμως εκείνη τη στιγμή μια γυναίκα μπήκε μπροστά του και άρχισε να ξεσκονίζει τη ραφιέρα.

«Σηκώθηκα από το κρεβάτι και είδα παντού γύρω μου παιχνίδια, όμως δεν μπορούσα να τα ακουμπήσω. Παντού ήταν κάποιος στη μέση. Θα τους έλεγα κάτι αλλά φαίνονταν όλοι τόσο στενοχωρημένοι και λίγο φοβιστικοί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 7χρονος, ο οποίος παρόλα αυτά περιγράφει το όνειρό του ως ένα «μαγικό ταξίδι».

Για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του μικρού Αλκιβιάδη, οι γονείς του τον πήγαν το επόμενο απόγευμα για βόλτα στον κοντινότερο «Μουστάκα», όπου εκτός των άλλων ζήτησαν από τον υπεύθυνο του καταστήματος την απόλυση της υπαλλήλου που εμπόδισε τον γιο τους να πιάσει το αυτοκινητάκι.

Τέλος, σε μια αξιέπαινη κίνηση, οι αρμόδιοι του «Μουστάκα» επικοινώνησαν με τους γονείς και τους ενημέρωσαν πως μπορούν να φέρουν τον μικρό μετά το κλείσιμο, όποιο βράδυ επιθυμούν, αρκεί να βοηθήσει λίγο στην αποθήκη.