Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
17°C
 

Παγίδες θα τοποθετηθούν στην εθνική Αθηνών- Πατρών καθώς κρίθηκε υπερβολικά βαρετή πλέον για τους οδηγούς

13162-ethniki-odosΑκραία μέτρα φαίνεται πως θα αναγκαστεί να λάβει η τροχαία, έπειτα από αμέτρητα παράπονα τα οποία λαμβάνει από οδηγούς για την κατάσταση του νέου αυτοκινητόδρομου Αθηνών- Πατρών.

Τα παράπονα αυτά,  έχουν ως κύριο άξονα την υπερβολική ασφάλεια της εθνικής οδού. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα ο υπεύθυνος ασφαλείας, ο δρόμος πλέον θεωρείται ευρωπαϊκών προδιαγραφών, γεγονός που τον καθιστά διαφορετικό και σαφώς πιο βαρετό απ' ό,τι τον είχαν συνηθίσει οι χιλιάδες οδηγοί που τον χρησιμοποιούσαν καθημερινά.

Συγκεκριμένα, οι καταγγέλοντες τονίζουν πως δεν έχει νόημα να οδηγούν πια, καθώς είχαν συνηθίσει σε τόσο μεγάλο βαθμό την αδρεναλίνη και τον εκνευρισμό ώστε πλέον αδυνατούν να κινηθούν σε ένα δρόμο με τις προδιαγραφές του καινούριου. Μάλιστα, οι καθημερινοί χρήστες του αυτοκινητόδρομου δήλωσαν στο «Κουλούρι» πως έχει δημιουργηθεί ένα χαοτικό κενό στην καθημερινότητά τους, αλλάζοντας δραματικά την ζωή τους από τότε που παραδόθηκε ο νέος δρόμος.

Πλέον, οι αρμόδιοι, φοβούμενοι ότι οι οδηγοί θα βαριούνται τόσο πολύ ώστε θα φτάσουν στο σημείο να κοιμούνται ή να τρακάρουν επίτηδες, αποφάσισαν να προσφέρουν εκ νέου ενδιαφέρον στον αυτοκινητόδρομο, τοποθετώντας διάφορες παγίδες σε αυτόν. Οι πρώτες προτάσεις μάλιστα, είναι άκρως φαντασμαγορικές και περιέχουν μεταξύ άλλων ειδικά διαμορφωμένα άλματα, τάφρους με κροκόδειλους και τσεκούρια τα οποία θα κινούνται σαν εκκρεμές και με τα οποία οι οδηγοί θα πρέπει να συγχρονιστούν για να περάσουν αβλαβείς.

Οι αρχές εξετάζουν όλες τις προτάσεις και αναμένεται να προχωρήσουν σε άμεση εφαρμογή ώστε να προλάβουν την έξοδο των εορτών του Πάσχα, κάνοντας και πάλι την διαδρομή να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.