Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Clear
31°C
 

Εξακολουθεί να μαζεύει κομμάτια χαρτοπόλεμου από το σαλόνι του 29χρονος που έχει να κάνει μασκέ πάρτι 6 χρόνια

Πολύ κοντά στην ολοκληρωτική απαλλαγή του σπιτιού από κομμάτια χαρτοπόλεμου φαίνεται πως βρίσκεται ο Λίνος Δ., ο οποίος είχε διοργανώσει μασκέ πάρτι στις Απόκριες του 2013.

Ο 29χρονος, είχε καλέσει τους φίλους του και όλοι μαζί, ντυμένοι με τις στολές του, πέρασαν ένα όμορφο βράδυ, ακούγοντας τα τραγούδια του Καρναβαλιού, χορεύοντας, φυσώντας τις κόρνες τους και πετώντας χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες. Η διασκέδαση ήταν έντονη, το αλκοόλ έρεε άφθονο και τίποτα δεν προμήνυε τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε.

«Έκανα ένα χρόνο να βγω από το σπίτι μου, μέχρι να το καθαρίσω. Για αρκετούς μήνες νόμιζα ότι είχα χάσει τον σκύλο μου, τελικά είχε απλά θαφτεί κάτω από κομμάτια χαρτοπόλεμου, ευτυχώς έμεινε ζωντανός τρώγοντας φαγητά που είχαν επίσης θαφτεί. Συνέχεια ανακάλυπτα χαρτοπόλεμο στα πιο απίθανα σημεία, τα νεύρα μου είχαν σπάσει, σκέφτηκα να μετακομίσω αλλά ποιος θα έπαιρνε ένα σπίτι με χαρτοπόλεμο παντού;», εξηγεί ο άνδρες ξεσπώντας σε κλάματα.

Πλέον, με τη σιγουριά πως μάζεψε και το τελευταίο κομμάτι, ο Λίνος δεν κρύβει την αισιοδοξία του και σκοπεύει να γιορτάσει την ιστορική στιγμή με ένα μεγαλειώδες πάρτι μασκέ τις επόμενες Απόκριες.