Μην παραχαράσσετε
Partly sunny
13°C
 

Νεογέννητο δεν έχει την παραμικρή ιδέα πού έμπλεξε

infΜπορεί το μόλις λίγων ωρών βρέφος της οικογένειας Περπινιάδη να σταμάτησε προ ολίγου το κλάμα του και να μοιάζει σαφώς πιο ήρεμο, ωστόσο τα δύσκολα για εκείνο μόλις ξεκίνησαν.

Το νεογέννητο αγοράκι, κοιμάται αυτή τη στιγμή ήσυχο στη θερμοκοιτίδα του, χωρίς να ξέρει πού έχει μπλέξει και τι τον περιμένει, αφού η μητέρα του σκοπεύει να το φωτογραφίζει σε κάθε του βήμα και να το ανεβάζει στο Instagram φορώντας ρούχα που το ίδιο σε μερικά χρόνια θα σιχαίνεται, ενώ ο πατέρας του έχει ήδη αποφασίσει να τον κάνει ΑΕΚ και να τον γράψει στο κατηχητικό.

Εξάλλου, οι γονείς του δεν έχουν κανένα σκοπό να σταματήσουν να μαλώνουν, μένοντας όμως μαζί για χάρη του, ενώ ο πατέρας ήδη ονειρεύεται τη στιγμή που θα βάλει τον γιο του στην οικογενειακή επιχείρηση, ώστε να έχει παρέα στην αποπληρωμή των χρεών προς το δημόσιο.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, όλοι οι επισκέπτες χαμογελάνε πάνω από το βρέφος, το οποίο αν ήξερε τι το περιμένει, θα γυρνούσε τρέχοντας πίσω. Το «Κουλούρι», ζήτησε ένα σύντομο σχόλιο από τον γιατρό που ξεγέννησε το βρέφος, ο οποίος τόνισε: «και λίγο έκλαψε όταν βγήκε».