Σε βλέπουμε
Partly cloudy
23°C
 

Απόλυτα ικανοποιημένος από το βρέξιμο χωματόδρομου 53χρονος κάτοικος Ωρωπού

wet-1Γεμάτος ικανοποίηση έκλεισε μόλις τη συρόμενη σιδερένια πόρτα της αυλής του ο 53χρονος Αριστείδης Παπαμάνθου, έπειτα από το επιτυχές βρέξιμο του χωματόδρομου που περνάει μπροστά από την εξοχική κατοικία της οικογένειάς του.

Το σημερινό βρέξιμο του χωματόδρομου ήταν ιδιαίτερα επιβραβευτικό για τον ίδιο, καθώς κατάφερε να καταβρέξει ολόκληρο το δρόμο με «8αράκια» και «φιδάκια» νερού. Μισό καλοκαίρι προπόνησης στο κλείσιμο του λάστιχου με τον αντίχειρα και τις ελαφριές κινήσεις του καρπού για τη δημιουργία της σωστής ροής νερού φαίνεται πως έχει «αποδώσει καρπούς»

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα οφέλη από το βρέξιμο ενός χωματόδρομου είναι πολλαπλά: Προφανώς περιορίζει τη σκόνη που σηκώνεται όταν περνάνε αυτοκίνητα αλλά αυτό δεν είναι τίποτα αν το συγκρίνεις με την απέραντη γαλήνη που μπορεί να νοιώσει κανείς με τη σπατάλη ενός πόρου. Επιπροσθέτως, χαρίζει στο δρόμο μια πιο «εξωτική» ομορφιά καθώς ένας ωρωπιότικος χωματόδρομος γίνεται αμέσως συγκρίσιμος με έναν της τροπικής Βραζιλίας ή του Λάος.

Για το υπόλοιπο της ημέρας, ο κύριος Αριστείδης σχεδιάζει να κάτσει στη βεράντα για και να καμαρώσει το έργο του, μέχρι να πέσει η νύχτα οπότε και θα ασχοληθεί με το διώξιμο εντόμων που έλκονται από την τηλεόραση που θα βγάλει και αυτή στη βεράντα.