Μπορούσε και καλύτερα
Cloudy
26°C
 

Με τετραψήφιο κωδικό pin θα ανοίγουν στο εξής τα σουτιέν

cb-bra-afterΜια είδηση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 35χρονος κάτοικος Σερρών φέρεται να κατάφερε, κατά τη διάρκεια ερωτικής περίπτυξης με την αγαπημένη του, να ξεκουμπώσει το σουτιέν της με την πρώτη προσπάθεια και μάλιστα χρησιμοποιώντας μόνο το ένα του χέρι.

Ομάδα ειδικών στον τομέα των εσωρούχων έσπευσε στο σημείο και ζήτησε να δει το επίμαχο εσώρουχο ώστε να εξακριβώσει την πιθανότητα απάτης, ωστόσο πολύωρες έρευνες έδειξαν πως πρόκειται για ένα κανονικό σουτιέν γνωστής εταιρείας και πως η είδηση ευσταθεί. Μάλιστα, πέρα από τους φίλους του 35χρονου, δεν ήταν λίγοι οι άνδρες που κατέφτασαν στο σπίτι του με ειλικρινή ενθουσιασμό για να του δώσουν τα συγχαρητήρια τους.

«Είναι κάτι ανήκουστο», διηγείται στο «Κουλούρι» ο Χρήστος ο οποίος ταξίδεψε από την Κατερίνη για να συγχαρεί τον 35χρονο. «Για χρόνια όταν έφτανα σε αυτό το σημείο με μια κοπελιά, το διαολεμένο δεν άνοιγε με τίποτα. Είχα δοκιμάσει όλες τις τεχνικές. Αυτός ο τύπος είναι μάγος, δεν εξηγείται αλλιώς» προσθέτει ο Χρήστος, ο οποίος μάλιστα έφερε μαζί του και ένα σουτιέν της συζύγου του ελπίζοντας πως ο ήρωας 35χρονος θα του αποκάλυπτε το μυστικό επί του πρακτέου.

Απ' την άλλη, εντελώς απογοητευμένοι αλλά και φειδωλοί στις δηλώσεις τους αποχώρησαν από τις Σέρρες οι ειδικοί που κλήθηκαν να εξετάσουν το κατά πόσο αληθεύουν τα όσα ακούγονταν. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού», οι ειδικοί μετέφεραν το πόρισμά τους στην κατασκευάστρια εταιρεία και ήδη η ομάδα έρευνας και ανάπτυξής εργάζεται προς την βελτίωση του προϊόντος.

Έτσι, αναμένεται να εισαχθεί καινούρια τεχνολογία η οποία και θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τους επίδοξους εραστές. Με την νέα αυτή τεχνολογία, τα σουτιέν θα προστατεύονται από 4ψήφιο κωδικό pin και θα συνοδεύονται από ειδικό κομψό ηλεκτρονικό μηχανισμό εισαγωγής αριθμών μέσω του οποίου θα ανοίγει το σουτιέν. Μάλιστα, λανσάρεται ήδη η νέα διαφημιστική καμπάνια με δύο διαφορετικά μότο που μαρτυρά πως θα δίνεται η δυνατότητα στην γυναίκα να επιλέξει τι θα συμβαίνει κατά την εισαγωγή τριών λανθασμένων κωδικών στη σειρά. Είτε το σουτιέν θα κλειδώνει διαπαντός με μότο «Εδώ δεν είσαι άξιος να ανοίξεις ένα σουτιέν θες και γυναίκα» είτε θα ανοίγει αυτόματα με μότο «Ήθελα να σε παιδέψω να δω αν θα το διεκδικούσες».