Σαν να χέζεις ανάποδα
Sunny
20°C
 

Αρνείται να εγκαταλείψει την καμπάνια του YOLO ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Mythos

1Αποφασισμένος να κάνει το παν για να διατηρήσει στον αέρα την καμπάνια που πρότεινε για τη διαφήμιση της μπύρας Mythos, δηλώνει τις τελευταίες ημέρες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας.

Η δημοφιλής μπύρα άλλαξε πρόσφατα το μήνυμα της καμπάνιας από YOLO σε YOLT αλλά ο νεαρός υπεύθυνος μάρκετινγκ δεν δείχνει έτοιμος να συμβιβαστεί. Κάθε φορά που βλέπει το νέο βίντεο ή τα banners κλείνει εκνευρισμένος τον υπολογιστή του. Πλέον δηλώνει αποφασισμένος να κάνει το παν για να διατηρήσει στον αέρα το μήνυμα της καμπάνιας ως έχει, παρά τις πιέσεις των συναδέλφων του.Ο 31χρονος, επιμένει πως η φράση «YOLO» είναι φρέσκια, επίκαιρη, μοντέρνα και μιλάει στην καρδιά των νέων σε όλη τη χώρα και εκφράζει τη σιγουριά του πως θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις του προϊόντος σε χρόνο-ρεκόρ.

«Δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα. Έχω πωρωθεί με τη φράση YOLO και τη φιλοσοφία της, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος ήδη τη βαρέθηκε. You Only Live Once, τρέλες, SWAG, πώς γίνεται να μην είναι διαχρονικό; Ναι εντάξει,  ο Jon Snow, ο Χριστός, η γάτα μου η Περσεφόνη απέδειξαν πως δεν ζεις μόνο μια φορά τελικά, αλλά ας σοβαρευτούμε. Ποιο YOLT τώρα, μόνο YOLO», σχολιάζει στο «Κουλούρι» ο υπεύθυνος επικοινωνίας και συνεχίζει:

«Μου είπαν ότι έκανα λάθος στην καμπάνια μου και άλλαξαν μέχρι και το site της ενέργειας. Το YOLO λένε, δεν ισχύει. Τελικά ΥΟLT. You Only Live Twice. Αν ισχύει αυτό, τότε θα κάνω στόχο ζωής να επαναφέρω το YOLO και να αποδείξω ότι το YOLO, YOLT. Το YOLO, YOLT. To YOLO, YOLT».

Στο σημείο αυτό, ο άνδρας συνέχισε να ουρλιάζει τη φράση «To YOLO, YOLT» στον ρεπόρτερ του «Κουλουριού» για περίπου δύο ώρες ακόμα, πριν βγει στους δρόμους με έναν τεράστιο μαρκαδόρο, αλλάζοντας την επιγραφή YOLT σε YOLO στις υπαίθριες διαφημίσεις.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως για να επιβεβαιώσει πως το YOLT ισχύει, ο Mythos θα επανέλθει δοκιμάζοντας να δολοφονήσει και κατόπιν να αναστήσει τον Κοντοπίδη.