Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Εξαρθρώθηκε σπείρα παιδόφιλων που ανέβαζε υπερηχογραφήματα στο youporn

Μεγάλες αποκαλύψεις ετοιμάζει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση της σπείρας στα Ιωάννινα, μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί πριν από μέρες, έχοντας στην κατοχή τους σκληρό προ-παιδικό υλικό που ανέβαζαν σε πορνο-σελίδες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αστυνομικοί βρίσκονται πολύ κοντά στην αποκάλυψη των συνεργατών του αρχηγού, παιδίατρου γνωστού νοσοκομείου της Ηπείρου. Ο συνεργάτες περιλαμβάνουν έναν μαιευτήρα, πέντε τεχνικούς ιατρικών μηχανημάτων, και μια φαρμακοποιό. Η συμμορία παιδόφιλων που η αστυνομία χαρακτήρισε τα εγκλήματά τους ως τα πιο ειδεχθή, ανέβαζε στο διαδίκτυο αμοντάτιστα πλάνα από υπερηχογραφήματα που υπέκλεπτε από ανυποψίαστες μέλλουσες μητέρες.

Οι άνθρωποι-τέρατα ανέβαζαν στο διαδίκτυο τις κινούμενες εικόνες των υπερηχογραφημάτων, ενώ δεν δίσταζαν να τις πλαισιώσουν με μουσική ή ήχους. Τα περισσότερα βίντεο ήταν υπό τους ήχους της υπαίθρου όπως τζιτζίκια, κύματα ή ήχους του δάσους, μια επιλογή που σύμφωνα με τους ράμπο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος βοηθούν στη χαλάρωση των θεατών τους. Άλλα βίντεο, κυρίως αυτά που αποτελούνταν από «compilations» διαφόρων υπερηχογραφημάτων, πλαισιώνονταν από ταχύρρυθμη ηλεκτρονική μουσική.

Ήδη, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 25χρονο στη Γλυφάδα, ο οποίος είχε στην κατοχή του δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με σκληρά υπερηχογραφήματα, προερχόμενα από ανταλλαγές που είχε κάνει με το γιατρό στα Ιωάννινα. Τα μέλη της συμμορίας, που ζούσαν σε διάφορες περιοχές στα Ιωάννινα, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ταξίδευαν σε όλη τη χώρα, διένυαν μέχρι και μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να προσεγγίσουν τα θύματά τους και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις. Όλοι τους αντιμετωπίζουν ισόβια κάθειρξη.