Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
19°C
 

Με την παρουσία φυλακισμένων στις εξέδρες θα πραγματοποιηθεί τελικά ο φετινός τελικός του Κυπέλλου

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης να αναφέρουν πως ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία θεατών, φαίνεται ωστόσο πως θα υπάρξει μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Έτσι, στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου το προσεχές Σάββατο, αναμένονται να κάθονται χιλιάδες κρατούμενοι από τα σωφρονιστικά ιδρύματα όλης της χώρας, καθώς στενοί συνεργάτες του υφυπουργού Αθλητισμού, τον συμβούλευσαν πως η εικόνα ενός άδειου και αχανούς ΟΑΚΑ δεν θα κάνει καλή εντύπωση στο εξωτερικό.

Μάλιστα, οι κρατούμενοι αναμένονται να χωριστούν σε αυτούς που θα υποστηρίζουν την ΑΕΚ και σε αυτούς που θα υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ, με τους δεσμοφύλακες να τους χωρίζουν, ενώ όπως σχολίαζε αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ., οι φυλακισμένοι θα προσφέρουν ένα ήσυχο βράδυ στους άνδρες των αρχών, αφού θα είναι αρκετά πιο ακίνδυνοι από τους οπαδούς των δύο αντιπάλων του τελικού.

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως οι κρατούμενοι ζήτησαν έντρομοι ο Πάμπλο Γκαρσία να μην καθίσει ανάμεσά τους, με τον Ουρουγουανό να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.