Σαν να χέζεις ανάποδα
Partly sunny
25°C
 

Βέβαιος πλέον πως θα κατακτήσει το Champions League μέχρι το 2018 ο Βασίλης Δανιήλ

ÄÁÍÉÇË / ÅËËÁÄÁ - ÁÃÃËÉÁ (ÅÈÍÉÊÇ ÁÍÄÑÙÍ)Την πίστη πως μέχρι και το πέρας της σεζόν 2017-18 θα έχει καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League, διατηρεί ο Βασίλης Δανιήλ, έπειτα κι από την κατάκτηση του Euro 2016 απ' την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της Εθνικής μας από το 1999 μέχρι και το 2001, είδε με ικανοποίηση τους δύο πρώην εκλέκτορες της χώρας μας, Κλαούντιο Ρανιέρι και Φερνάντο Σάντος, να γνωρίζουν μεγάλους θριάμβους με την Λέστερ και την Πορτογαλία αντίστοιχα, έπειτα απ' την φυγή τους απ' το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πλέον, ο 78χρονος Καβαλιώτης δηλώνει έτοιμος να αναλάβει ξανά έναν μεγάλο σύλλογο, με μοναδικό στόχο να τον οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης. «Μπορεί να ήμουν 100 χρόνια μπροστά όταν ανέλαβα την Ελλάδα, όμως δεν μπορώ να κάνω άλλη υπομονή. Θα επιστρέψω στους πάγκους και θα τριτώσω το κακό για την ΕΠΟ. Τι έχουν παραπάνω δηλαδή από μένα ο Σάντος κι ο Ρανιέρι; Μοναδική μου έγνοια, να μην μείνει ο αντίπαλος με 10 στον τελικό, όταν με το καλό φτάσω. Διαφορετικά δεν με σταματάει τίποτα».

Τέλος, ο κ. Δανιήλ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας, με στόχο να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Μουντιάλ του 2018, κάτι ωστόσο που όπως σχολίασε: «είναι σχεδόν αδύνατο ακόμη και για μένα».