Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

25χρονοι αγοράζουν το NBA 2K, παίζουν μόνο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

spanoulisΕνθουσιασμένοι με την επιλογή τους να αγοράσουν το βιντεοπαιχνίδι NBA 2K, δηλώνουν οι Θανάσης και Αργύρης, οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες αφιερώνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας τους μπροστά στην τηλεόραση.

Οι δύο κολλητοί φίλοι, παρακολουθούν φανατικά μπάσκετ και μπορούν επιτέλους  να μεταφέρουν στην οθόνη τις μάχες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τα παιχνίδια τους να κόβουν την ανάσα και να κρίνονται στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μέχρι στιγμής, ο Θανάσης, ο οποίος υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό και ο Αργύρης, ο οποίος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, επιλέγουν μόνο τις ομάδες τους, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομάδες του NBA. Δεν κρύβουν μάλιστα την ενόχλησή τους για την παρουσία όλων αυτών των ξένων ομάδων, οι οποίες τους καθυστερούν κάθε φορά απ' το να επιλέξουν τους δύο «αιώνιους».

«Ποιοι Warriors και ποιοι Cavaliers τώρα, αυτό που παίζουν δεν είναι μπάσκετ, μόνο τρέχουν και καρφώνουν. Εμείς για τα δικά μας ντέρμπι το πήραμε το παιχνίδι, άλλη φάση να βάζεις τρίποντα με τον Σπανούλη και να καρφώνεις με τον Πρίντεζη στη μούρη του κολλητού σου. Τι να μας πει ο Λεμπρόν», εξηγεί ο Αργύρης, με τον Θανάση να συμπληρώνει: «Ελπίζω στην επόμενη έκδοση να έχει και τον πρόεδρο στον πάγκο να πανηγυρίζει και να φωνάζει στους διατητές».

Το «Κουλούρι» ενημέρωσε ήδη τους σχεδιαστές του παιχνιδιού, οι οποίοι σκοπεύουν να αφαιρέσουν τις ομάδες του NBA από τις ελληνικές εκδόσεις, προσθέτοντας ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα από το 2020.