Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

Στην Κωνσταντινούπολη για να παραλάβει και την αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει το πούλμαν που γύρισε τον ΠAO

Ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση θα έχει στη διάθεσή του ο κύριος Θανάσης, οδηγός του πούλμαν με το οποίο η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 44χρονος επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην γείτονα χώρα, έλαβε ήδη εντολή να επιστρέψει στην Πόλη, προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει πίσω στη χώρα μας και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που οι Πειραιώτες μείνουν επίσης εκτός του Final 4. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος χειριστής πούλμαν, δέχθηκε τηλεφώνημα από τους προέδρους των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι και τον ειδοποίησαν, αφότου κάνει ένα μπάνιο, φάει κάτι και κοιμηθεί για λίγες ώρες, να ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία.

«Είναι ωραία η διαδρομή, δεν λέω, αλλά δεν κρύβω ότι είμαι λίγο κουρασμένος. Ο Γκιστ ήταν καθισμένος στη γαλαρία με τον Παππά απ' όπου κι έβγαιναν κάτι παράξενες μυρωδιές, ο Μπουρούσης με παρακαλούσε να κάνουμε στάση στην Καρδίτσα για να πάρει τυριά, ο Καλάθης δεν μπορούσε να πετύχει με τίποτα τον κάδο και γέμισε το όχημα σκουπίδια και ο Νίκολς δεν είχε καταλάβει καν που είναι. Μόνο η στάση στην Ξάνθη άξιζε, μια πόλη που είχα καιρό να επισκεφτώ» , περιγράφει την εμπειρία του ο κ. Θανάσης και συμπληρώνει:

«Ελπίζω οι παίκτες του Ολυμπιακού να είναι λίγο πιο ήρεμοι και να μην θέλουν να πάνε κάθε 5 λεπτά στην τουαλέτα και οι προπονητές να έχουν μερικά ψιλά για τα διόδια. Τουλάχιστον στο δρόμο για την Κωνσταντινούπολη θα είμαι μόνος και θα ησυχάσει για λίγο το κεφάλι μου».

Ο οδηγός, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», θα περιμένει την αποστολή του Ολυμπιακού στο πάρκινγκ του Αμντί Ιπεχτσί, ενώ έχει εντολή να παραλάβει και τον Βαγγέλη Ιωάννου, ως τιμωρία του για την μετάδοση του τρίτου αγώνα της σειράς μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ.