Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

Κανένα πρόβλημα στην εθνική ομάδα μπάσκετ, σε πτώση από τη σκάλα οφείλονται τα σημάδια των παικτών

ethniki-mpasketΚαλύτερο από ποτέ είναι το κλίμα στην εθνική ομάδα, λίγες μόλις ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Πολωνία για την πρόκριση στους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Το «Κουλούρι», επικοινώνησε με μέλος της επίσημης αγαπημένης, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι ο συναγερμός έληξε, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι σχέσεις των παικτών έχουν πια αποκατασταθεί. «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, το κλίμα είναι εξαιρετικό κι άπαντες έχουν το μυαλό τους μόνο στο παιχνίδι. Το γεγονός ότι ο κάθε αθλητής κοιμήθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο κι οι προπονητές φυλούσαν τσίλιες στους διαδρόμους ήταν απλά τυχαίο, για την αποφυγή διαρρήξεων», εξήγησε η πηγή μας για να συνεχίσει:

«Οι φωνές που ακούστηκαν ήταν φωνές πάθους και εμψύχωσης, ενώ αν ακούσατε τίποτα να σπάει, θα ήταν επειδή μερικοί γυμνάζονται όλο το βράδυ. Για τέτοιο ζήλο μιλάμε. Όσο για τα σημάδια στο πρόσωπο κάποιων παικτών μας, αυτά προήλθαν επειδή έπεσαν από τις σκάλες στην προσπάθειά τους να τις κατέβουν αγκαλιασμένοι. Είναι αχώριστα τα παιδιά, τι να τα κάνουμε».

Το μέλος της ομάδας, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις φωτιές που ξέσπασαν σε μερικά δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ χαρακτήρισε υπερβολικούς όσους αποδίδουν στις κακές σχέσεις των παικτών την επίθεση με τσεκούρι του Παππά προς τον Μπουρούση.

Τέλος, το «Κουλούρι» επικοινώνησε με δημοσιογράφους του χώρου του μπάσκετ, οι οποίοι όμως άρχισαν να παίρνουν το μέρος της ομάδας που υποστηρίζουν με αποτέλεσμα να πλακωθούν και να κλείσουν το τηλέφωνο.