Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
8°C
 

Ανεκτική με τη συμπεριφορά Γιαννακόπουλου η FIBA, το μόνο που ζήτησε ήταν να μην ποστάρει ρώγα στο Instagram

giannakopoulosΙδιαίτερα θετικό και ευχάριστο ήταν το κλίμα αμέσως μετά την συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον ισχυρό άνδρα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

Μπορεί να μην διέρρευσαν ιδιαίτερες λεπτομέρειες από τις συνομιλίες των δύο ανδρών, όμως το «Κουλούρι» είναι σε θέση να γνωρίζει όσα ειπώθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Χίλτον. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία και την προσχώρηση του Παναθηναϊκού στην ομοσπονδία, με τον κ. Μπάουμαν να θέτει μόνο έναν όρο προς τον μεγαλομέτοχο των πρασίνων.

Όπως μας μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές, ζητήθηκε από τον κ. Γιαννακόπουλο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη χρήση του Instagram, αποφεύγοντας φωτογραφίες με ρώγες, ώστε να αποφύγει το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του.

«Δεν έχουμε θέμα, ούτε με τις ύβρεις, ούτε με τους όρχεις, ούτε με την κακή μουσική. Το μόνο που απαγορεύεται στο Instagram είναι οι ρώγες, κι αυτό θέλουμε να το σεβαστεί ο κ. Γιαννακόπουλος. Αν το πράξει αυτό, θα τα πάμε εξαιρετικά», σημείωσε ο Πάτρικ Μπάουμαν, με τις δύο πλευρές να παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή.

Μείνετε συντονισμένοι με το «Κουλούρι» για όλες τις εξελίξεις.