Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Sunny
20°C
 

Ψηφιακά προστίθεται σε όλες τις φωτογραφίες ο Ρικ Πιτίνο

Μια είδηση που έρχεται να λύσει τις απορίες πολλών φίλων του μπάσκετ είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί, καθώς έγινε γνωστό πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, δεν φωτογραφίζεται κανονικά αλλά προστίθεται εκ των υστέρων με ψηφιακή επεξεργασία των φωτογραφιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θρυλικός κόουτς υποφέρει από μια σπάνια φοβία προς τον φωτογραφικό φακό ήδη από τα πρώτα του χρόνια στο κολέγιο του Λούιβιλ, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται μόλις δει φωτορεπόρτερ και η απευθείας φωτογράφισή του να είναι πρακτικά αδύνατη.

Μιας και η θέση του ως προπονητή επιβάλλει το να δημοσιεύονται οι φωτογραφίες του στον Τύπο, ο Ρικ Πιτίνο συνεργάζεται με εξειδικευμένους τεχνικούς που τον ακολουθούν σε κάθε βήμα του στη χώρα μας. Οι ειδικοί της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας, παίρνουν τις φωτογραφίες με το εκάστοτε φόντο από τους φωτορεπόρτερ, προσθέτουν με χρήση Photoshop τον κόουτς Πιτίνο σε αυτές και τις στέλνουν πίσω έτοιμες για δημοσίευση.

Η είδηση έρχεται να διαψεύσει τις φήμες πως ο ιταλικής καταγωγής Νεοϋορκέζος τεχνικός είχε υποστεί μερική ταρίχευση πριν τον ερχομό του στην Ελλάδα, με τους συνεργάτες του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να προειδοποιούν όσους διακινούν τέτοιες κακοήθειες ότι «τους ψάχνουν».