Σε βλέπουμε
Partly sunny
22°C
 

Μετά τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, ούτε τα έξι γκολ από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναγνωρίζουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ

apoelpano2Την έντονη κοινωνικοπολιτική τους δράση συνεχίζουν οι οπαδοί της κυπριακής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι, μετά το πανό σχετικά με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, εμμένουν σε μια στάση γενικότερης δυσπιστίας.

Έτσι, οι φανατικοί φίλοι του συλλόγου, με ανακοίνωσή τους, διευκρινίζουν πως δεν αναγνωρίζουν ούτε τα έξι γκολ τα οποία υποτίθεται πως δέχτηκαν χθες το βράδυ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Μετά τα 44 χρόνια ψεμμάτων σχετικά με το Πολυτεχνείο και τη χούντα, οι δυσφημίσεις συνεχίζονται. Κανένα γκολ από τους Ισπανούς δεν μπήκε εντός γηπέδου, πρόκειται για άθλια  ψεύδη που σκοπό έχουν να βλάψουν την ομάδα μας. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχασε χθες, μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε στα ΜΜΕ», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση και κατέληγε:

«Μπορεί να λένε τόσα άσχημα πράγματα για τον Δώνη, όμως τουλάχιστον έκανε έργα και έφτιαξε την άμυνα. Αυτά γιατί κανείς δεν τα υπογραμμίζει;». Το «Κουλούρι» επιχείρησε να μιλήσει με τον επικεφαλής των οπαδών, ο οποίος όμως βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από πρόσκρουση με κολώνα την οποία δεν αναγνώρισε.