Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

25χρονος διαβάζει δυνατά το δελτίο του «Πάμε Στοίχημα», καλεί κατά λάθος τον Σατανά

pame_stoiximaΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον 25χρονο Λυκούργο από την Κόρινθο που συναντήθηκε απροσδόκητα με τον Βεελζεβούλ, Εωσφόρο ή απλώς Διάβολο όταν διάβασε δυνατά το κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» μιλώντας σε φίλους του στο καφε-μπαρ «Μαϊάμι» στο κέντρο της πόλης.

«Σανάτ Ναφτ Αμπαντάν Σάμπα Μπάτερι άσο, Μπνέι Γιεχούντα Χαποέλ Κφαρ Σάμπα χι, Αλεμπρίθες Ζακατεπέκ χι ημίχρονο άσο τελικό, Ναφτ Εστεγκλάλ δύο, Κορεκαμίνος Βενάντος άσο, Μαριτίμο Μπράγκα διπλό, Πετάχ Τίκβα Ιρόνι Ρισχόν Λεζιόν άσο και Χάλιφαξ Τσόρλι χι» ανέφερε κατά λέξη ο 25χρονος, προτού σκοτεινιάσει ο ουρανός και ακουστεί η εκκωφαντική βοή που συνοδεύει τον ερχομό του Σατανά στη Γη.

Την ώρα που ο άρχοντας του Σκότους περνούσε την πόρτα του «Μαϊάμι» και έφθανε στο τραπέζι του, ο 25χρονος Λυκούργος ακούστηκε να λέει με ενθουσιασμό: «Οχτώ ματς, 280 απόδοση. Μεθαύριο θα έχω βγάλει ενάμισι χιλιάρικο».

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον βασιλιά της Κόλασης, ο οποίος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται από χθες στη Γη και μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται καθ' οδόν προς το πλησιέστερο πρακτορείο του ΟΠΑΠ όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.