Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
12°C
 

Έντεκα φορές χρειάστηκε να κάνει ντους δημοσιογράφος που έγραψε αποθεωτικό άρθρο για τον Μαρινάκη

marnΚαθαρός, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, δηλώνει πλέον γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κλήθηκε να γράψει άρθρο για την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μάνδρα, στο οποίο και τον αποθέωνε.

Ο 34χρονος συνάδελφος, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει φράσεις όπως «ανθρωπιστικό έργο», «ηγετική εμφάνιση», «γνωστός φιλάνθρωπος» και «μελλοντικός πρωθυπουργός» στο κείμενό του, το οποίο και έγραψε έχοντας στο μυαλό του πως είχε ένα πιστόλι στον κρόταφό του.

Καθ' όλη τη διάρκεια της συγγραφής, ο δημοσιογράφος χρειάστηκε να κάνει ντους τουλάχιστον έντεκα φορές, για να ξεπλύνει τον εμετό αλλά κυρίως, να σταματήσει να νιώθει βρώμικος μέσα του. Όπως παραδέχτηκε ωστόσο, μόλις τις έξι φορές από αυτές έβαλε τα κλάματα στο μπάνιο του, ενώ τις τρεις μονολογούσε «τουλάχιστον έχεις δουλειά».

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον 34χρονο, ο οποίος εμφανώς ανήσυχος, ορκιζόμενος ωστόσο πως είναι μόνος του, τόνισε ότι «ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας και με τις κινήσεις του απέδειξε ότι όσοι τον κατηγορούν είναι συκοφάντες», για να κλείσει στη συνέχεια βιαστικά το τηλέφωνο, τρέχοντας ξανά προς το ντους.