Μπορούσε και καλύτερα
Partly cloudy
22°C
 

10.000 ερωτήσεις χωρίς ερώτημα σε συνεντεύξεις συμπλήρωσε ο Β. Ιωάννου

vangelis_ioannouΜια ιστορική μέρα ήταν η χθεσινή για τον Βαγγέλη Ιωάννου, καθώς ο έμπειρος αθλητικογράφος συμπλήρωσε 10.000 ερωτήσεις που δεν περιείχαν εμφανές ερώτημα καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του και πλέον φιγουράρει μόνος στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Πριν από το χθεσινό αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, ο σπορτκάστερ της ΕΡΤ βρισκόταν μόλις 11 ερωτήσεις μακριά από το φράγμα των δέκα χιλιάδων. Με τις συνεντεύξεις στους Δ. Αγραβάνη, Μ. Τόμιτς, Γ. Πρίντεζη και Γ. Αγγελόπουλο μετά το τέλος του ματς, ο Ιωάννου σημείωσε 14 επιτυχημένες προσπάθειες, φθάνοντας συνολικά τις 10.004 ερωτήσεις με κατάφαση.

Οι σχετικές ερωτήσεις, οι οποίες αφήνουν τον συνεντευξιαζόμενο να περιμένει μάταια το ερώτημα, θεωρούνται ως οι πιο επιτυχημένες από τους ειδικούς, εάν εκτελεστούν σωστά. Εκτιμώνται δεόντως λόγω του σασπένς και της αμηχανίας που προκαλούν, στα δευτερόλεπτα που ο ερωτώμενος δεν είναι σίγουρος αν έχει ολοκληρωθεί η ερώτηση και πρέπει να απαντήσει ή όχι.

Ο έμπειρος σπίκερ άφησε πίσω του τον έτερο «σπεσιαλίστα» του είδους, Δ. Χατζηγεωργίου, ο οποίος ακολουθεί με 9.997 ερωτήσεις. Η κατάταξη βέβαια είναι πιθανό να αλλάξει, καθώς ο Χατζηγεωργίου θα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στη δεύτερη θέση κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Μαρκόπουλο, το σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζουμε πως η πρωτιά στη σχετική στατιστική κατηγορία ανήκει στον θρυλικό ποδοσφαιρικό συντάκτη Κώστα Βερνίκο, ο οποίος κατέχει το μυθικό ρεκόρ των 16.723 καταφατικών ερωτήσεων, επίδοση που φαντάζει απίθανο να καταρριφθεί στο προσεχές μέλλον.