Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly sunny
28°C
 

Ακυρώθηκε δίδυμο του beach volley που δεν αγκαλιάστηκε μετά από κερδισμένο πόντο

591931406Άδοξο τέλος έλαβαν οι προσπάθειες γνωστού διδύμου του beach volley, το οποίο μετείχε σε πρωτάθλημα ανδρών στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Οι δύο αθλητές, κέρδισαν πόντο έπειτα από μπλοκ, μειώνοντας το σκορ σε 11-6 κι ενώ βρίσκονταν πίσω με 1-0 σετ. Παρά την επιτυχία τους ωστόσο, δεν έσπευσαν να αγκαλιαστούν με πάθος και να φωνάξουν για να εμψυχώσουν ο ένας τον άλλον, όπως ορίζουν οι κανόνες του παγκόσμιου  beach volley, με αποτέλεσμα να χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά και να αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Δεν ξέρω τι μας έπιασε. Ίσως ήταν η ζέστη, ίσως η απογοήτευση, ίσως φάγαμε μια μπαλιά στο κεφάλι και μπερδευτήκαμε. Τόσο εγώ, όσο κι ο συμπαίκτης μου, δεν θυμηθήκαμε το πιο βασικό πράγμα στο σύγχρονο βόλεϊ: να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλο μετά από κερδισμένο πόντο. Πρώτα μαθαίνεις αυτό στις προπονήσεις και μετά τα καρφιά και τις υποδοχές. Ελπίζω να μας γίνει μάθημα και να μην επαναληφθεί», τόνισε εμφανώς σοκαρισμένος ο ένας εκ των δύο αθλητών, την ώρα που ο συμπαίκτης του τον αγκάλιαζε για σιγουριά.

Ήδη, η περίπτωση των δύο Ελλήνων βολεϊμπολιστών έχει φτάσει στα υψηλότερα κλιμάκια του αθλήματος, με την παγκόσμια ομοσπονδία να σκέφτεται ακόμη πιο βαριές ποινές για τους παραβάτες, ενώ δεν αποκλείεται όσα δίδυμα αγκαλιάζονται με πάθος να εξασφαλίζουν ένα έξτρα πόντο.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.