Σαν να χέζεις ανάποδα
Partly sunny
25°C
 

Υποχρεωτικά γυμνοί θα πρέπει να είναι για λόγους ασφαλείας όσοι βρεθούν στην Τούμπα για το ντέρπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το πέρσινο πάθημα φαίνεται πως έγινε μάθημα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία προχώρησε σε μια άκρως ρηξικέλευθη απόφαση.

Έτσι, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του δικεφάλου, προς αποφυγή εκτρόπων τα οποία μπορούν να στοιχίσουν πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα για τον φετινό τίτλο, όσοι βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή, θα πρέπει να είναι εντελώς γυμνοί, ώστε να εξασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα φέρει πάνω του αντικείμενα ικανά να προκαλέσουν νέα διακοπή αγώνα και τιμωρία του ΠΑΟΚ.

«Κάθε αντικείμενο, όσο μικρό κι αν είναι, μπορεί να μετατραπεί σε όπλο με αποδέκτη κάποιο μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να έχει ένας φίλαθλος στην τσέπη του μία μικρή βίδα, η οποία με τη σωστή ταχύτητα και γωνία ρίψης, είναι ικανή να αποτελέσει φονικό όπλο. Γι' αυτό λοιπόν, γυμνοί και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Δεν έχουμε άλλωστε κάτι να κρύψουμε», σχολίασε αξιωματούχος του ΠΑΟΚ, αρνούμενος να σχολιάσει αν θα λειτουργήσει ειδική εξέδρα για τις γυναίκες.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το ρεπορτάζ και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.