Ενθάδαι κοίτε
Sunny
10°C
 

Έληξε το συμβόλαιο της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά, νέα τραγουδίστρια αναζητά ο ποδοσφαιριστής

samaras_foureira_b2Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το συμβόλαιο της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την όμορφη καλλιτέχνη πως δεν ενδιαφέρεται να το ανανεώσει και πλέον αναζητά την επόμενη τραγουδίστρια της καριέρας του.

Το συμβόλαιο της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά είχε υπογραφεί πριν δυο χρόνια, με τη συνεργασία τους να περνάει τόσο όμορφες, όσο και κάποιες πιο δύσκολες στιγμές. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, τα «μαύρα σύννεφα» είχαν κάνει την εμφάνισή τους πάνω από τη σχέση των δυο σταρ, με τις φήμες για αντικατάσταση της Φουρέιρα να «οργιάζουν». Κι όλα αυτά, ενώ συγγενείς και στενοί φίλοι του Σαμαρά ήταν αρχικά ιδιαίτερα θερμοί απέναντι στην «σέξυ» καλλιτέχνη, υποδεχόμενή τη μάλιστα και στο αεροδρόμιο. Ο αθλητής είχε οψιόν στο συμβόλαιο για μονομερή ανανέωσή του για ακόμη δυο χρόνια, την οποία και δεν ενεργοποίησε, επιβεβαιώνοντας τις «Κασσάνδρες» που έκαναν λόγο για προβληματική σχέση.

Σε δηλώσεις του προς τον Τύπο, ο Γιώργος Σαμαράς έκανε γνωστό πως αναζητά ήδη την επόμενη τραγουδίστρια, ενώ μέχρι αυτή να βρεθεί, θα πορεύεται με κάποια υπηρεσιακή αοιδό. Ως υποψήφιες για την αντικατάσταση της κ. Φουρέιρα ακούγονται έντονα η Αγγελική Ηλιάδη, η Τάμτα και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία όμως δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τον Γιώργο Μπόγρη, το οποίο είναι δύσκολο να σπάσει. Σε κάθε περίπτωση, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη τραγουδίστρια της καριέρας του μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ από πουθενά δεν προκύπτει περίπτωση επιστροφής της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

«Ευχαριστώ τον Γιώργο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Κρατάω μόνο τις καλές στιγμές και κοιτάω τον επόμενο ποδοσφαιριστή. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις», τόνισε λακωνικά η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας στο «Κουλούρι», ενώ αρνήθηκει να κατονομάσει ποια τραγουδίστρια θεωρεί η ίδια ως ιδανικότερη να την αντικαταστήσει.