Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Partly cloudy
7°C
 

Βρέθηκε η βαλίτσα του τερματοφύλακα της Ουγγαρίας, δεν θα αγωνιστεί ξανά με πυτζάμες

PA-9304235622-749x415Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του τερματοφύλακα της Ουγγαρίας, Gábor Király, στο φετινό Euro, καθώς βρέθηκε η βαλίτσα του μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες. Ο 40χρονος αθλητής της Haladás ταξίδεψε στις αρχές του μήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Ουγγαρίας, όμως η άφιξη στο αεροδρόμιο του επεφύλλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Οι βαλίτσες όλων των παικτών της ομάδας είχαν ταξιδέψει κανονικά με το αεροπλάνο που τους μετέφερε από τη Βουδαπέστη, πλην εκείνης του βασικού τερματοφύλακά της. Παρά τις προσπάθειες του φροντιστή της ομάδας να βρεθεί η χαμένη αποσκευή, οι αρχές του αεροδρομίου αδυνατούσαν να την εντοπίσουν. Λίγες ημέρες μετά, ένα τηλεφώνημα ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους πως η βαλίτσα βρέθηκε εν τέλει στην πόλη Σφαξ της Τυνησίας και θα χρειαζόταν μερικές ημέρες προκειμένου να σταλεί στη Γαλλία.

Αποτέλεσμα του λάθους της αεροπορικής εταιρείας ήταν να βρεθεί χωρίς επίσημη αγωνιστική περιβολή ο τερματοφύλακας Gábor Király, ο οποίος αναγκαζόταν μέχρι χθες να εμφανίζεται με τις πυτζάμες που κατά τύχη είχε μαζί του στη χειραποσκευή. Όπως ήταν επόμενο, η περιβολή του Király έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα και έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο ύπαρξής της.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουγγαρίας εξέδωσε ανακοινωθέν με το οποίο επιβεβαιώνει την εύρεση της αποσκευής του τερματοφύλακα και πως εφεξής οι εμφανίσεις του θα γίνονται με την επίσημη περιβολή της ομάδας. Όπως είναι αναμενόμενο, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι της Ουγγαρίας το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής.