Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
8°C
 

Κανένα πρόβλημα να παίξει ποδόσφαιρο με ένα δάχτυλο λιγότερο δεν αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

sabi_142530159Περήφανος για την επιλογή του να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στον ιδιοκτήτη της ομάδας του και ευγνώμων για την συμπαράσταση του κόσμου, δηλώνει τις τελευταίες ώρες ο Αντελίνο Βιερϊρίνια.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιστάθηκε στην προτροπή του Ιβάν Σαββίδη προς τους συμπαίκτες του για αποχώρηση μετά την ακύρωση του τέρματος του Βαρέλα, δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή να παίζει ποδόσφαιρο. Μάλιστα, καθησυχάζει φίλους και συγγενείς πως το γεγονός πως πλέον έχει ένα δάχτυλο λιγότερο, δεν τον εμποδίζει καθόλου απ' το να προπονηθεί και να αποδίδει όπως και πριν.

«Πραγματικά, θα ύψωνα το δάχτυλό μου προς τον κ. Σαββίδη οποιαδήποτε στιγμή. Δεν το μετανιώνω καθόλου. Έτσι κι αλλιώς, το συγκεκριμένο δάχτυλο είναι υπερεκτιμημένο, μια χαρά τα κάνεις όλα και χωρίς αυτό. Εδώ που τα λέμε, τα δάχτυλα στο χέρι είναι υπερβολή για έναν ποδοσφαιριστή», σχολίασε πανευτυχής και γαλήνιος ο 32χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, την ώρα που ολοκλήρωνε την πώληση του πιάνου του σε φιλόμουσο γείτονα.

Το «Κουλούρι» δίνει στον αθλητή τα συγχαρητήριά του και ελπίζει πως δεν θα θελήσει ποτέ να παίξει μπιτς βόλεϊ.