2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
14°C
 

Στο off βρισκόταν τα τελευταία χρόνια η λειτουργία των βημάτων στο NBA

yynd57surva5fc6dd7ivpnkyzaΛύθηκε επιτέλους ένα μυστήριο το οποίο ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια όλους τους φίλους του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως υπήρχε ένας πολύ ιδιαίτερος λόγος, εξαιτίας του οποίου δεν σφυρίζονταν ποτέ οι παραβάσεις των βημάτων στο NBA. Όπως εξήγησε αξιωματούχος της λίγκας, ένας από τους υπαλλήλους που ήταν υπεύθυνος για τις ρυθμίσεις και τους κανονισμούς του παιχνιδιού, είχε απενεργοποιήσει κατά λάθος τα βήματα, με αποτέλεσμα αυτά να μην καταλογίζονται σε καμία φάση.

«Πάτησε ακούσια το 'off' και δεν το είδαμε ποτέ. Ομολογώ ότι δεν μας φάνηκε τόσο παράξενο πάντως, νομίζαμε απλά ότι έτσι το παίζουμε εδώ το παιχνίδι», σχολίασε πηγή κοντά στον κομισάριο, διευκρινίζοντας πως για το γεγονός πως οι περισσότερες ομάδες δεν αλλάζουν πάνω από τρεις πάσες και για την υπερβολική ευστοχία των Warriors, δεν ευθύνεται κάποια ρύθμιση.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την εξέλιξη του πρωταθλήματος και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.