Σε βλέπουμε
Clear
27°C
 

Απορημένος ο Β. Μαρινάκης, αναρωτιέται ποιος στην οικογένειά του παραγγέλνει τόσα κιλά αλεύρι

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ   ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÍÔÏÑÔÌÏÕÍÔ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2011-2012)  OLYMPIAKOS - DORTMUND (CHAMPIONS LEAGUE 2011-2012)Ιδιαίτερα μπερδεμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον εφοπλιστή να μην κρύβει τον εκνευρισμό και την απορία του για τη συγκέντρωση τεράστιων ποσοτήτων αλευριού στις αποθήκες του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες, δεκάδες φορτηγά τα οποία περιέχουν σακούλες με αλεύρι, πηγαινοέρχονται στη βίλα του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να αγνοεί τον παραλήπτη αλλά και τους λόγους της τόσο μεγάλης ζήτησης της λευκής σκόνης. Την περιέργεια του δημοτικού συμβούλου Πειραιά κίνησε και το γεγονός πως όλες τις αποστολές συνόδευε μέχρι πρότινος ο στενός του συνεργάτης, Αιμίλιος Κοτσώνης, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη φυλακή για λόγους που φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με τη συγκέντρωση του αλευριού στην οικία Μαρινάκη.

Πηγές από το περιβάλλον του εφοπλιστή αναφέρουν πως παρά τις συνεχείς του ερωτήσεις, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» δεν πήρε πειστικές απαντήσεις σχετικά με την ανάγκη τόσο μεγάλης ποσότητας αλευριού από τα μέλη της οικογένειάς του, τονίζοντάς τους μάλιστα πως τόσο μεγάλες σπατάλες είναι προκλητικές στους καιρούς της κρίσης που ζούμε.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εμφανώς προβληματισμένος τόνισε: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος χρειάζεται τόσο αλεύρι και γιατί όποιος το παραγγέλνει τόσο καιρό δεν μου έχει φτιάξει ούτε ένα κέικ. Από την εποχή του Ριέρα έχω να δω κάτι να πιάνει τόσο χώρο, δίχως να χρησιμεύει σε τίποτα», κλείνοντας στη συνέχεια βιαστικά το τηλέφωνο καθώς ακόμη ένα φορτηγό πέρασε τις πύλες της κατοικίας του.