Άλλα είχαμε συμφωνήσει
Sunny
27°C
 

Με ένα χέρι βαράει παλαμάκια ο Τζον Κόρφας

Μπορεί ο Τζον Κόρφας να έχει εγκαταλείψει τα παρκέ εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας εξακολουθεί να δίνει τακτικά το «παρών» στα παιχνίδια του αγαπημένου του ΠΑΟΚ, καθισμένος πάντοτε στην εξέδρα του κλειστού της Πυλαίας.

Από εκεί, ο γεννημένος στο Οχάιο πρώην αθλητής, χειροκροτάει με θέρμη τις προσπάθειες των παικτών του «δικεφάλου», πάντοτε όμως με το δικό του, ιδιαίτερα ξεχωριστό στιλ. Συγκεκριμένα, ο 56χρονος σήμερα άνδρας, βαράει παλαμάκια μόνο με το δεξί του χέρι, το οποίο και χτυπάει σε κάποιο σημείο του κορμιού του, προκειμένου να παράξει τον επιθυμητό ήχο. Αυτή μάλιστα, δεν είναι και η μοναδική κίνηση που εκτελεί μόνο με το ένα του χέρι.

Συνηθισμένος από τα χρόνια που έπαιζε μπάσκετ, ο Τζον Κόρφας οδηγεί το αυτόματο αυτοκίνητό του μόνο με το δεξί, ενώ ζητάει από όποιον είναι μαζί του να του κόβει το φαγητό, να τον βοηθάει να φορέσει τα ρούχα του αλλά και να ανοίξει τα κουτάκια του αγαπημένου του αναψυκτικού. Μάλιστα, όπως μας εκμυστηρεύτηκε πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος, το αριστερό χέρι του παλαίμαχου θρύλου των γηπέδων έχει πια ατροφήσει λόγω της αχρηστίας, με αποτέλεσμα ο κ. Κόρφας να εξετάζει το ενδεχόμενο να το δωρήσει στο Hall of Fame του αθλήματος.

Εμείς, ζητήσαμε από τον έμπειρο μπασκετάνθρωπο να μας πει δύο λόγια για την συνήθειά του να βαράει παλαμάκια με ένα χέρι, ωστόσο δεν κατάφερε να σηκώσει το κινητό του αφού κρατούσε ήδη τα κλειδιά του σπιτιού του στο δεξί του χέρι.