Σαν να χέζεις ανάποδα
Clear
20°C
 

Ο Κωστάκης από το Πρώτο Λύκειο Λιβαδειάς βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή του πορεία στη Super League, κάνοντας όνειρα ακόμα και για  την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, φαίνεται όμως πως οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν επαναπαύονται, προγραμματίζοντας ήδη την ενίσχυσή της στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Έτσι, οι σκάουτερς του τριφυλλιού φαίνεται να έχουν καταλήξει στην εξαιρετική περίπτωση του 15χρονου Κωστάκη από το πρώτο Λύκειο Λιβαδειάς, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, έχοντας σκοράρει ήδη 10 γκολ φέτος στα ντέρμπι ανάμεσα στο Α1 και το Α2, χρησιμοποιώντας μάλιστα για μπάλα ένα μπουκαλάκι μίλκο.

Ο Κωστάκης, ξεπέρασε στη σχετική λίστα των σκάουτερς τον Γιωργάκη από τη Θήβα και τον αμυντικό ογκόλιθο Σπυράκο από το Μεσολόγγι, ο οποίος απορρίφθηκε διότι ακόμα πηγαίνει στο Δημοτικό. Εμείς επικοινωνήσαμε με τους γονείς του Κωστάκη, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την προοπτική του τριφυλλιού, ελπίζοντας οι μεγαλύτεροι παίκτες της ομάδας να μην αποτελέσουν κακή επιρροή για τον γιο τους.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.