Τι σημασία έχει, σπίτι θα κάτσετε
Partly sunny
16°C
 

Τρομερά μπερδεμένος με τον εορτασμό των 25 χρόνων «Friends» ο 47χρονος επιπλοποιός, δεν το έδειχνε καν το Star τότε

Με απορία και ανησυχία παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες τα αφιερώματα για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειρά Friends, ο 47χρονος πλέον επιπλοποιός από τα Πετράλωνα.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν θυμάται να προβάλλεται η σειρά από το Star το μακρινό 1994, δεν καταλαβαίνει πως γίνεται η πρεμιέρα να έγινε τότε, αφού εκείνος την παρακολουθεί ανελλιπώς τα τελευταία 7 χρόνια, έχοντας μπερδευτεί αρκετές φορές ήδη με τα τεκταινόμενα.

«Αρκετές φορές με έχει μπερδέψει αυτή η σειρά. Επαναλαμβάνονται πράγματα, ηθοποιοί παίζουν σε άλλες σειρές, κάνουν reunion όσο η σειρά παίζεται. Έχω πάθει νευρικούς κλονισμούς, κόντεψα να χάσω το σπίτι και την οικογένειά μου για τον Ρος, τον Τζόι, την Ρέιτσελ, τον Τσάντλερ, την Φοίβη και την Μόνικα και τώρα ξαφνικά διαβάζω ότι όλα ξεκίνησαν πριν 25 χρόνια; Πώς γίνεται αυτό, δεν βγαίνουν τα νούμερα», σχολιάζει ο επιπλοποιός και συνεχίζει:

«Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος, όλοι οι αγαπημένοι μου ήρωες θα ήταν τότε παιδάκια, αφού στη σειρά είναι τώρα τριαντάρηδες. Καλό θα είναι οι δημοσιογράφοι πριν γράψουν κάτι να είναι πιο προσεκτικοί», καταλήγει και περιμένει υπομονετικά να έρθει το επόμενο Σάββατο για να δει τη συνέχεια της σειράς.