Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Τον πρώτο του ρόλο ως μη-ανώμαλος θα παίξει φέτος ο Μάκης Παπαδημητρίου

Με μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση έχει έρθει αντιμέτωπος φέτος ο Μάκης Παπαδημητρίου, καθώς βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Η διευκρίνιση». Στην ταινία αυτή, ο 45χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν απλό, ευχάριστο, παντρεμένο 45άρη, πατέρα ενός παιδιού που είναι ο γείτονας και ο καλύτερος φίλος του πρωταγωνιστή.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου αφού διάβασε το σενάριο, προσήλθε στο κάστιγνκ της νέας ταινίας γεμάτος ενθουσιασμό και ιδέες: «Το ξέρω πως οι τελευταίες σελίδες του σεναρίου που μου στείλατε έλειπαν, αλλά έχω μια ιδέα για την τελευταία σκηνή της ταινίας: Να  τεμαχίσω τον φίλο μου και να τον ταΐσω στις γάτες μου; Μετά θα καθίσω στην πολυθρόνα του και θα γελάω κλαίγοντας χαϊδεύοντας τις γάτες. Φέιντ άουτ».

Αφού του εξήγησαν πως το σενάριο ήταν πλήρες και πως ο ρόλος του ήταν απλός και υποστηρικτικός με σκοπό να προσφέρει λίγη γλυκύτητα στην πολυκατοικία του πρωταγωνιστή, ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε το ρόλο δηλώνοντας πρόθυμος να κοιτάξει κάτω από τη φούστα της μητέρας του «αν δούμε πως μας βγαίνει πάνω στο γύρισμα».

Φήμες που λένε πως στα διαλείμματα των γυρισμάτων ο Μάκης Παπαδημητρίου συχνά ψιθυρίζει στο αυτί των νέων του συμπρωταγωνιστών πως θα τους «φάει την ψυχούλα» προς το παρόν δεν έχουν αποδειχτεί αληθινές.