Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Με μία παρτίδα «μπιζ» θα λύσουν τις διαφορές αγγιγμάτων των πλοίων τους Ελλάδα και Τουρκία

tourkika-ploiaΜια «σολομώντεια» λύση για την αντιμετώπιση της διπλωματικής κρίσης ανάμεσα στην χώρα μας και την Τουρκία, φαίνεται πως κατάφεραν να βρουν οι κυβερνήσεις των δύο γειτονικών κρατών.

Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν στο άμεσο μέλλον επικίνδυνες συγκρούσεις στο χώρο του Αιγαίου με πρωταγωνιστές τα πλοία των δύο χωρών, αποφασίστηκε η μεταξύ τους ένταση να αποφορτιστεί με μια παρτίδα «μπιζ», η οποία θα περιλαμβάνει απανωτά τυφλά αγγίγματα, σε μια προσπάθεια να διοχετευθεί εκεί όλη η επιθετικότητα των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων, θα αγγίζουν σκόπιμα το σκαρί του στόλου τους μεταξύ τους και στη συνέχεια όλοι μαζί θα φωνάζουν δυνατά «μπιιιιιιιιιιιιζ», με το αντίπαλο πλήρωμα να προσπαθεί να εντοπίσει ποιο το ακούμπησε. Με τον τρόπο αυτό, θα αναπτυχθεί η άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ταυτόχρονα θα παραμείνουν ετοιμοπόλεμες και σε διαρκή εγρήγορση, ικανοποιώντας τα πολεμικά τους ένστικτα.

Η πρώτη παρτίδα «μπιζ» αναμένεται να πραγματοποιηθεί νωρίς αύριο το πρωί και το «Κουλούρι» θα σας ενημερώσει πρώτους για οτιδήποτε νεότερο.