Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
24°C
 

Συνελήφθη αδίστακτος 37χρονος που μεθούσε νεαρές κοπέλες και τους εγκαθιστούσε τα Windows 10

9b841165%2ded72%2d4d06%2db388%2db3f746628838Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η περίπτωση του Έλιοτ. Τ., ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ επί τω έργω, την ώρα που επιχειρούσε να εγκαταστήσει τα Windows 10 στον υπολογιστή ενός ακόμη νεαρού κοριτσιού.

Ο μανιακός προγραμματιστής, είχε πέσει θύμα της αυτόματης εγκατάστασης του νέου λογισμικού τον περασμένο μήνα, αφού πρώτα είχε αρνηθεί την πρόταση για δωρεάν εγκατάσταση περισσότερες από 4 εκατομμύρια φορές. Έκτοτε, γέμισε οργή και η εγκατάσταση των Windows 10 σε όλους τους υπολογιστές του έγινε έμμονη ιδέα.

Ο 37χρονος δρούσε σε μπαρ της περιοχής του Σικάγο, όπου και γνώριζε νεαρές κοπέλες οι οποίες δεν είχαν εγκαταστήσει ακόμα τα νέα Windows. Αφού τις κέρδιζε με τα λόγια, έριχνε στο ποτό τους το χάπι του βιασμού και τους πρότεινε να συνεχίσουν τη βραδιά στο σπίτι των γυναικών. Εκεί, με τις νεαρές αναίσθητες, ασελγούσε στους αβοήθητους υπολογιστές τους, βγάζοντας πάνω τους όλα του τα άρρωστα γούστα.

Όταν οι κοπέλες ξυπνούσαν, έβλεπαν στον καθρέφτη τους γραμμένο το σοκαριστικό μήνυμα «Καλωσήρθες στον κόσμο των Windows 10» και με τρόμο διαπίστωναν την ύπαρξη του νέου λογισμικού στον βασανισμένο υπολογιστή τους. Έπειτα απ΄τις καταγγελίες των γυναικών, η αστυνομία παγίδευσε τον Έλιοτ, συλλαμβάνοντάς τον επ' αυτοφόρω αφού τον παρακολούθησε για αρκετές ημέρες.

«Είναι λυπηρό. Ευτυχώς το ανθρωπόμορφο τέρας δεν θα πειράξει πλέον κανέναν υπολογιστή», σχολίασε λακωνικά ο αρχηγός της αστυνομίας, την ώρα που απαντούσε αρνητικά στο ερώτημα αν επιθυμεί να εγκαταστήσει τα Windows 10 στον δικό του υπολογιστή.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.