Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Τερμάτισε το πρωτόκολλο η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζοντας σοβαρά τον Ντόναλντ Τραμπ

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά το βασιλικό πρωτόκολλο της Μεγάλης Βρετανίας, αφού κατά τη διάρκεια της συνάντησης της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Ντόναλντ Τραμπ, το πρωτόκολλο αυτό τερματίστηκε.

Η ανώτατη άρχουσα της χώρας, παρέθεσε δείπνο στον πρόεδρο των Η.Π.Α., αντιμετωπίζοντάς τον με απόλυτη σοβαρότητα καθ' όλη τη διάρκεια αυτού. Συνομιλούσε με τον Αμερικανό επιχειρηματία, τον κοίταζε στα μάτια, δεν γέλασε δευτερόλεπτο και κατάφερε να του δείξει ότι τον παίρνει στα σοβαρά, με τους συμβούλους της βασίλισσας να έχουν να το λένε, αφού η δοκιμασία του κ. Τραμπ ήταν πιο δύσκολη ακόμη και από τη συνάντηση με τον σύλλογο γελωτοποιών του Μάντσεστερ, πίσω στα 1974.

Πλέον, το πρωτόκολλο έχει και επίσημα καταργηθεί και αναμένεται η σύνταξη ενός νέου, ακόμη πιο αυστηρού το οποίο θα επιβραβεύει την μεγαλειότητα της Ελισάβετ σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Τέλος, δεν επιβεβαιώνεται η φήμη πως ο κ. Τραμπ αχρήστευσε όλα τα τραπεζομάντιλα του παλατιού χρησιμοποιώντας ως πετσέτες, με πηγές του Μπάκιγχαμ να παρουσιάζονται πάντως ενοχλημένες.