Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
13°C
 

Ίσως δεν ήταν καλή ιδέα να κρύψουμε 37 δις σε ένα μαξιλαράκι

Έκανα λόγο χθες στην ομιλία μου στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για όλες τις αλλαγές που έρχονται στην παράταξη και φυσικά δεν παρέλειψα να ασκήσω σφοδρή κριτική στο έργο της κυβέρνησης.

Καλό όμως είναι εκτός από κριτική, κάποιες στιγμές να κάνεις και την αυτοκριτική σου. Μίλησα για το μαξιλαράκι των 37 δις που άφησε η δική μας κυβέρνηση και πώς έρχεται σήμερα η Νέα Δημοκρατία να σπαταλήσει αυτό το ποσό σε βάρος του ελληνικού λαού.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως, δεν ήταν και πολύ έξυπνο εκ μέρους μας να κρύψουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό σε ένα μαξιλαράκι. Ήταν δεδομένο ότι θα το βρουν και θα το ξοδέψουν, όπως κάνει τόσα χρόνια η Δεξιά.

Ντουλάπια, κάτω από τους καναπέδες, θηραυροφυλάκια, πατάρια, κούτες, ανάμεσα σε ρούχα, είναι μερικές μόνο καλύτερες κρυψώνες που μου έρχονται έτσι πρόχειρα στο μυαλό. Εν πάσει περιπτώσει, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε, την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να τα κρύψουμε πολύ καλύτερα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.