2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
15°C
 

Ελπίζω να μας αφήσουν να δούμε τον τελικό στο ΚΨΜ

kouvΒγήκαν σήμερα το πρωί οι υπηρεσίες και φυσικά είμαι μέσα για άλλο ένα ΣΚ. Έχω ξεχάσει πώς είναι να είσαι σπίτι σου Σαββατοκύριακο, να ξυπνάς μια Κυριακή πρωί στο κρεβάτι σου και να απολαμβάνεις χαλαρός το πρωινό σου.

Ας είναι, η μαμά πατρίδα να είναι καλά, αν με έχει ανάγκη, ποιος είμαι εγώ για να γκρινιάξω. Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να μη χάσω τον τελικό του Μουντιάλ την Κυριακή το απόγευμα. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν έχω υπηρεσία, οπότε θεωρητικά μπορώ να τον παρακολουθήσω.

Το κρίσιμο τώρα, είναι να πετύχουμε καλό ΑΥΔΜ για να μας αφήσει να το δούμε στο ΚΨΜ. Τι διάολο, τελικός Μουντιάλ είναι, φαντάζομαι θα θέλουν κι άλλοι να τον δούνε. Υπάρχει πάντα η λύση να το δω στο γραφείο του Πάνου, αλλά την τελευταία φορά που είδα εκεί τηλεόραση το κατάλαβε επειδή είχα αφήσει ψίχουλα και με μάλωσε, οπότε καλύτερα να μην το ρισκάρω. Μόλις μάθω ποιος θα είναι ΑΥΔΜ θα ξεκινήσω το ψηστήρι. Δεν γίνεται να χάσω τον τελικό, απλά δεν γίνεται.

Κατά τ' άλλα, ούτε ο καύσωνας με απασχολεί, ούτε τίποτα. Μόνο μπαλίτσα να δούμε κι όλα καλά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.