Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
16°C
 

Αποκάλυψη: Με ειδική άδεια χρησιμοποιεί τη φωνή του δημόσια ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση στο Twitter του Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω της οποίας αποκάλυψε πως έγινε νονός σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς όπως είναι γνωστό μέχρι τις 16 Μαρτίου απαγορεύονται οι βαπτίσεις στην Αττική, ωστόσο ο ίδιος σε απάντησή του ανέφερε πως έλαβε ειδική άδεια για την πραγματοποίηση του μυστηρίου.

Το «Κουλούρι» ωστόσο είναι σε θέση να αποκαλύψει πως η παραπάνω ειδική άδεια δεν είναι η μόνη που έλαβε το τελευταίο διάστημα ο Υπουργός, μιας και έχει ήδη εξασφαλίσει ειδική άδεια χρήσης της φωνής του σε δημόσιους χώρους, παρά τα εκατομμύρια παραπόνων που έχουν υποβάλλει πολίτες, αδέσποτα σκυλιά και τηλεθεατές, μιας και έχει αποδειχθεί πως η έκθεση στη φωνή του κ. Γεωργιάδη για περισσότερα από 15 λεπτά μπορεί να προκαλέσει νευρικό κλονισμό και αρκετές ακόμη χρόνιες παθήσεις.

Ακόμη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει αιτηθεί ειδικής άδειας ώστε να ομιλεί αποκλειστικά στα αρχαία ελληνικά, να εμφανίζεται ταυτόχρονα σε περισσότερα από τρία κανάλια και να μπορεί να βαφτίζει Χριστιανούς συμπολίτες μας απλά με την ευλογία του. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.