Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
17°C
 

Για ψάρεμα θα πάει τους ξένους ηγέτες που θα επισκεφτούν τη χώρα μας ενόψει παρέλασης ο πρωθυπουργός

Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τον λαμπρό εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 και της μεγάλης παρέλασης ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Για τον σκοπό αυτό άλλωστε, έχουν προσκληθεί και αναμένεται να έρθουν στις 24 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και o πρωθυπουργός της Ρωσίας Mikhail Mishustin -με τους οποίους ο πρωθυπουργός θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις- καθώς και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, Κάρολος.

Ωστόσο, για να αποφευχθούν εικόνες τύπου Ικαρίας και ανάλογες αντιδράσεις από την κοινή γνώμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του έχουν προνοήσει, σχεδιάζοντας με τους ξένους ηγέτες δραστηριότητες που επιτρέπονται για το σύνολο των πολιτών.

Έτσι, μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα και τους υπόλοιπους εκλεκτού καλεσμένους, ο πρωθυπουργός θα πάει για ψάρεμα και κυνήγι, ενώ δεν αποκλείεται τόσο ο περίπατος στον εθνικό κήπο, όσο η επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ.

«Ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει το λαμπρό παράδειγμα. Ήδη έχει αποστείλει στους καλεσμένους του οδηγίες για το πώς θα στείλουν SMS στο 13033. Όλα θα γίνουν νόμιμα», σχολίαζε τέλος κυβερνητική πηγή την ώρα που σιδέρωνε το κόκκινο χαλί για την υποδοχή των προσωπικοτήτων.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.