Μην παραχαράσσετε
Mostly cloudy
12°C
 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού προσπάθησε να πουλήσει τον δηλητηριώδη χιτώνα του Ηρακλή μέσω της εκπομπής του

anoaΑίσιο τέλος είχε για τον Άδωνι Γεωργιάδη η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 45χρονος βουλευτής είδε την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στις πωλήσεις το γιλέκο NanoBionic, το οποίο και διαφήμισε μέσω της εκπομπής του στο κανάλι Kontra. Το συγκεκριμένο προϊόν έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστο, ανοίγοντας την όρεξη στον πολιτικό, ο οποίος εκτός από το τηλεοπτικό εμπόριο, αγαπάει ιδιαίτερα την αρχαία Ελλάδα αλλά και τη μυθολογία.

Έτσι, ο πρώην υπουργός εξασφάλισε το δηλητηριώδες γιλέκο του Νέσσου, το οποίο ως γνωστόν είχε σκοτώσει τον Ηρακλή και το φόρεσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής του εκπομπής «Ελλήνων Έγερσις», προκειμένου να το πουλήσει στους ενδιαφερόμενους τηλεθεατές. Ωστόσο, δεν υπολόγισε στο δηλητήριο το οποίο παρέμενε στο γιλέκο και λίγο έλειψε να κοστίσει στον κ. Γεωργιάδη ακόμη και τη ζωή του.

Ευτυχώς για τον παρουσιαστή, η ποσότητα του δηλητηρίου τον οδήγησε αρχικά σε παραισθήσεις, νομίζοντας για αρκετή ώρα πως είναι ο Δίας, και στη συνέχεια στη λιποθυμία. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ωστόσο, ο πολιτικός έχει διαφύγει του κινδύνου και ήδη αναρρώνει μελετώντας αρχαία συγγράμματα.

Το «Κουλούρι» επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον βουλευτή, ο οποίος όμως αρνήθηκε ευγενικά, επιβεβαιώνοντας ωστόσο πως σε μελλοντική εκπομπή θα πουλήσει στο κοινό αλεξίσφαιρα γιλέκα των ΜΑΤ.