Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly cloudy
12°C
 

Επιτρέπεται η μετακίνηση για βόλτα με κατοικίδιο και εκτός νομού, μετά την υιοθεσία σκύλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής αναμένεται να ανακοινώσουν οι λοιμωξιολόγοι σχετικά με τα μέτρα του lockdown, αφού ναι μεν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις ενόψει Πάσχα δείχνουν δύσκολο να απελευθερωθούν, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», θα επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού για όσους στέλνουν τον κωδικό 6 για να βγάλουν βόλτα το κατοικίδιό τους.

Συγκεκριμένα, μετά την υιοθεσία του Peanut, από τον πρωθυπουργό, οι ειδικοί έσπευσαν να επιτρέψουν τις μετακινήσεις σε όλη την έκταση της χώρας για όσους διαθέτουν κατοικίδιο, ώστε να προλάβουν τυχόν κακή δημοσιότητα όπως συνέβη στην περίπτωση της Ικαρίας.

«Επειδή λογικά το Πάσχα θα δούμε τον κ. Μητσοτάκη να βγάζει βόλτα τον μικρό Peanut στη Μύκονο ενώ οι υπόλοιποι πολίτες θα σουβλίζουν σπίτια τους, είπαμε να είμαστε προνοητικοί. Μπορείτε να βγάλετε τον σκύλο σας βόλτα όπου θέλετε, αρκεί να είναι όσο γλυκούλης όσο αυτός του πρωθυπουργού», σχολίαζαν πηγές της επιτροπής.

Τέλος, διαψεύδονται κατηγορηματικά οι φήμες πως ο γλυκύτατος σκύλος αποτελεί μέρος σχεδίου για απόκτηση likes στο Facebook, με τις φωτογραφίες με βρέφη που σκοπεύει να ανεβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες ημέρες να αποτελούν απλά μια σύμπτωση.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.