Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
13°C
 

Από ισχυρό μετατραυματικό στρες υποφέρει ο Θάνος Πλεύρης μετά την επίσκεψη θανάτου στα Εξάρχεια

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Θάνος Πλεύρης, μετά την άκρως επικίνδυνη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην καρδιά του αβάτου των Εξαρχείων για τις ανάγκες του προεκλογικού του σποτ.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επέστρεψε στην οικία του κλαίγοντας και έκτοτε παρουσιάζει ισχυρά συμπτώματα μετατραυματικού στρες, αφού ξυπνάει συνεχώς από τον ύπνο του, βάζει τα κλάμματα χωρίς λόγο και φωνάζει, ενώ την υπόλοιπη ώρα, συνεχίζει να μιλάει ψιθυριστά και να κοιτάζει γύρω του δίχως προφανή λόγο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κατάσταση του πολιτικού θα αργήσει να παρουσιάσει εμφανή σημάδια βελτίωσης, ενώ δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν την ενέργειά του ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού ο τελευταίος δεξιός που πήγε στην πλατεία τόσο νωρίς, έπεσε θύματα απρόκλητης επίθεσης από εξαγριωμένους γαλατάδες.

Πάντως, πηγές από το περιβάλλον του κ. Πλεύρη διαβεβαιώνουν πως σύντομα ο υποψήφιος βουλευτής θα επανέλθει και μάλιστα θα επισκεφτεί στέκια αναρχικών την ώρα που αυτοί κοιμούνται, ενώ διαψεύδουν τις φήμες συμμετοχής του πολιτικού στο νέο Ράμπο, αντί για τον Σιλβέστερ Σταλόνε.