2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Ξύνει το μούσι του όταν αποκαλεί τον κορονοϊό «Covid 19», 28χρονος χίπστερ

Την συνήθεια να αποκαλεί τον κοροναϊό «Covid 19» εξακολουθεί να διατηρεί ο Τζίμης Δ. από το Παγκράτι, ο οποίος συμμετείχε χθες σε ακόμη μια συζήτηση με τους φίλους του σχετικά με το μέλλον της πανδημίας, σε γνωστό μπαρ του κέντρου.

Ο νεαρός χίπστερ, ενώ ανέλυε διάφορα άρθρα που έχει διαβάσει τον τελευταίο μήνα σε ιστοσελίδες αποκλειστικά του εξωτερικού, έξυνε το μούσι κάθε φορά που έλεγε «Covid 19», διορθώνοντας μάλιστα όσους αποκαλούσαν τον ιό διαφορετικά.

Ο Τζίμης, δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις και τις επιφυλάξεις του για όσα διαρρέουν οι δημοσιογράφοι, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούσε αυτούσιες ατάκες από ξένους διανοούμενους σε podcast που άκουσε τις τελευταίες ημέρες.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά αν κάτι μας έμαθε ο Covid 19 είναι πως η κοινωνία ανταποκρίνεται», σχολίασε ο νεαρός χίπστερ, ενώ έξυνε για μια τελευταία φορά το μούσι του, πριν βάλει τα ακουστικά για τη συνέχεια του νέου podcast που κατέβασε για να τον συνοδεύσει στο βραδινό του.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.