Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
16°C
 

Με τη σύγκριση βάρους ανάμεσα σε ένα κουτάκι μπίρας και ένα ρολό χαρτιού ασχολούνται πλέον στον Δημόκριτο

4385220Την παύση όλων των επιστημονικών του ερευνών γνωστοποίησε με μια αιφνιδιαστική του ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών, «Δημόκριτος», αργά χθες το βράδυ.

Όπως εξηγεί το σχετικό δελτίο τύπου, για τους επόμενους έξι μήνες, όλο το προσωπικό του κέντρου, αναμένεται να αποσυρθεί από κάθε άλλη εργασία, ώστε να αφοσιωθεί απρόσκοπτα σε μια σπάνια σύγκριση: αυτή του βάρους ανάμεσα σε ένα κουτάκι μπίρας και ένα ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής.

«Θα μελετήσουμε κάθε συνθήκη, το ύψος, την απόσταση, την καμπύλη, ώστε να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει. Μόλις οι έρευνες ολοκληρωθούν, θα ενημερώσουμε τους αρμόδιους, ώστε να δούμε ποιος προπονητής είναι γενναίος και ποιος δειλός. Ο τότε κόουτς του ΠΑΟΚ, ή ο σημερινός του Ολυμπιακού;», σχολίασε ο επικεφαλής της έρευνας, την ώρα που εκτόξευε ένα μπουκάλι μπίρας προς το κεφάλι νεαρού ασκούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού», το πρωτάθλημα αναμένεται να διακοπεί για όσο καιρό διαρκέσει η έρευνα, ενώ δεν αποκλείεται οι Βλάνταν Ίβιτς και Όσκαρ Γκαρθία να κληθούν από τους ειδικούς, για εργαστηριακές δοκιμές.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.