2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
7°C
 

Οι αντιεμβολιαστές οι πρώτοι που θα κυκλοφορήσουν δοκιμαστικά όταν χαλαρώσουν τα μέτρα, προτείνουν οι επιστήμονες

Σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης των σκληρών μέτρων καταστρώνει ήδη η κυβέρνηση, σε περίπτωση που ο έλεγχος της πανδημίας συνεχιστεί με επιτυχία και κατά τη διάρκεια του Απριλίου.

Πάντα σε πλήρη συνεννόηση με τους επιστήμονες, αξιωματούχοι και πολιτική προστασία εξετάζουν τους τρόπους της κλιμακωτής επιστροφής στην κανονικότητα, με τις πρώτες προτάσεις να πέφτουν ήδη στο τραπέζι.

Έτσι, όπως προτείνουν οι ειδικοί, θα υπάρξει μια δοκιμαστική περίοδος δύο εβδομάδων, κατά την οποία ελεύθεροι να κυκλοφορούν κανονικά θα είναι μόνο όσοι ανήκουν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, ώστε να λειτουργήσουν ως πειραματόζωα απέναντι στην εξάπλωση του ιού.

«Αφού δεν σκοπεύουν να κάνουν το εμβόλιο, είναι έτσι κι αλλιώς αναλώσιμοι. Προτείνουμε λοιπόν να γίνουν για μια φορά χρήσιμοι, προστατεύοντας τους συμπολίτες τους. Σταδιακά, οι αντιεμβολιαστές θα βγαίνουν από το κάδρο και θα επιστρέφουν στην κοινωνία οι υγιείς άνθρωποι», εξηγεί μιλώντας αποκλειστικά στο «Κουλούρι» ειδικός λοιμωξιολόγος.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.