Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Κολυμπώντας αναχώρησε από την Αμοργό 41χρονος, όταν βρήκε ρεμπέτικη κομπανία να παίζει στην τουαλέτα του δωματίου του

Άδοξο τέλος είχαν οι διακοπές ενός άνδρα από την Αθήνα στο νησί της Αμοργού, αφού ο 41χρονος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί έπειτα από μόλις δύο ημέρες παραμονής του εκεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας έφτασε στο λιμάνι των Καταπόλων, ήδη αποκαμωμένος από το ταξίδι του, αφού στο λιμάνι του Κουφονησίου είχε επιβιβαστεί στο καράβι μια ρεμπέτικη κομπανία η οποία συνόδευσε τους επιβάτες με τις μελωδίες της μέχρι και την άφιξη στην Αμοργό.

Από τα Κατάπολα, ο 41χρονος πήρε ένα ταξί μέχρι και τη Χώρα, όπου και βρισκόταν το δωμάτιό του, με τη διαδρομή να πλημμυρίζει από μουσικές χάρη στην ρεμπέτικη μπάντα με την οποία μοιράστηκε την κούρσα. Αφού ήπιε ένα καφέ σε γνωστό καφενείο της Χώρας, στο οποίο την μουσική είχε αναλάβει ένα συμπαθές ρεμπέτικο δίδυμο, έκανε μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσει γνωστά άσματα του παρελθόντος από τουλάχιστον τρία αυτοσχέδια συγκροτήματα ακόμα σε σκαλάκια και παγκάκια.

Αποκαμωμένος, αποφάσισε να επισκεφτεί το δωμάτιό του για λίγη ησυχία, όμως μόλις αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, ανακάλυψε πως εντός αυτής βρισκόταν άλλη μία ρεμπέτικη κομπανία, με τον κιθαρίστα να του προσφέρει μάλιστα λίγη ψημένη ρακή για να τον βοηθήσει να ενεργηθεί. Έτσι, ο 41χρονος αναγκάστηκε να αναχωρήσει κολυμπώντας από το νησί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή την ώρα πλησιάζει το λιμάνι της Ηρακλειάς.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Αμοργού, ο οποίος εμφανώς ανήσυχος, σχολίασε πως θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί να συνοδεύουν τους κολυμβητές βάρκες με ρεμπέτικες κομπανίες.