2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
16°C
 

Πεπεισμένος για την ευθεία αναλογία ποσότητας κολόνιας και γοητείας, 14χρονος στο χορό του σχολείου

Πανέτοιμος και μπροστά από το χρονοδιάγραμμα για το χορό του σχολείου που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου του 2020 δηλώνει 14χρονος. Ο Μιχάλης, ο οποίος μετά από ενδελεχή μελέτη δύο περασμένων χορών εμφανίζεται να έχει λύσει τα μυστικά της επιτυχίας, είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα όσα έμαθε και, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν αστειεύεται καθόλου.

Έχοντας την ευκαιρία να πάει σε δύο χορούς του σχολείου, στην πρώτη και δευτέρα γυμνασίου, ο 14χρονος μαζί με τους φίλους του άδραξαν την ευκαιρία να επιδοθούν στην μελέτη των μυστικών της επιτυχίας ενός αγοριού σε ένα χορό, θυσιάζοντας δυο μέτριες βραδιές για κάτι πολύ μεγαλύτερο στο μέλλον. Με τη μελέτη λοιπόν των παιδιών της τρίτης γυμνασίου, τα απαραίτητα στοιχεία για επιτυχία στο χορό σύμφωνα με τις σημειώσεις της παρέας είναι τα εξής:

  • Κολόνια. Όσο πιο πολλή, τόσο περισσότερα κορίτσια τινάζουν τα μαλλιά τους όταν σου μιλάνε. (Ατράνταχτη απόδειξη πως έχουν γοητευθεί).
  • Μαλλιά να εμφανίζονται υγρά. Χτενισμένα η αχτένιστα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Η υγρή εμφάνιση μαλλιού αυξάνει την γοητεία κατά 20%.
  • Χόρεψε όσο πρέπει. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Στο αγαπημένο σου τραγούδι δώσ' τα όλα, αλλά μην διανοηθείς να λικνιστείς υπό τους ήχους k-pop γιατί game over.
  • Η εμφάνιση με ένα ελαφρύ makeover την πρώτη μέρα της τρίτης γυμνασίου είναι αρκετή να σβήσει όλα τα «λάθη» του παρελθόντος μέχρι τον επόμενο Απρίλιο.
  • Δίπλωμα για σκουτεράκι. Εδώ δυστυχώς δεν θα έχουμε επιτυχία, αλλά σημειώνεται για το μέλλον και για να γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό.
  • Μην είσαι Αεκτζής, εκτός αν έχεις στόχο την Αεκτζού. Αν την έχεις, γίνε, για εγγυημένη επιτυχία.
  • Απόφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι τα γυαλιά μυωπίας. Τουλάχιστον ένας που έπεσε σε κλειστή πόρτα φάσωσε πέρσι, με γυαλιά κανένας.

Σύμφωνα με τους κολλητούς του, η ιδέα να παρατήσει το σχολείο, να συχνάζει στην πλατεία κοντά στο σχολείο, και να πάει στο χορό ως εξωσχολικός, φαίνεται να έχει ήδη απορριφθεί. Η ώριμη απόφαση αυτή πάρθηκε αν και θα μιλούσαμε για σίγουρη επιτυχία, κυρίως για να μην χάσει τις σίγουρες φοβερές ευκαιρίες που θα του δοθούν στο μέλλον στο λύκειο και το πανεπιστήμιο.

Στις 12 Απριλίου, το «Κουλούρι» θα είναι εκεί να καλύψει τα γεγονότα, μείνετε συντονισμένοι.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.