2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

38χρονη δεν έχει ιδέα τι να κάνει με το πτώμα του συζύγου της, έπειτα από την άρση των μέτρων

Σε απόγνωση βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ελεάννα από το Χαλάνδρι, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας από την κυβέρνηση.

Η 38χρονη, περίπου στα μέσα της καραντίνας δηλητηρίασε τον σύζυγό της Δημήτρη, καθώς όπως εκμυστηρεύεται στο «Κουλούρι», εκείνος την έφτασε στα όριά της. «Μου έσπαγε τα νεύρα. Δεν άντεχα άλλο. Όταν πηγαίναμε δουλειά δεν το καταλάβαινα, αλλά όταν κλειστήκαμε μαζί σπίτι απηύδησα! Έκανε παντού ψίχουλα, άφηνε ρούχα, πετσέτες όπου να ναι- χαμός. Τώρα ειδικά που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί δεν έβγαζε καν τα παπούτσια όταν έμπαινε από το τρέξιμο. Αδιανόητα πράγματα», σχολιάζει σε έξαλλη κατάσταση.

Όπως μας αποκαλύπτει φανερά ταραγμένη η Ελεάννα, το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο άτυχος Δημήτρης βρήκε μια συνταγή για πίτσα στο ίντερνετ και είπε να της κάνει έκπληξη. «Μπήκα στην κουζίνα και είχε ΠΑΝΤΟΥ σιμιγδάλι. Το πάτωμα, ο πάγκος, ο φούρνος γεμάτος. Τότε αποφάσισα ότι πρέπει να πεθάνει».

Αφού ο άτυχος σύζυγος απεβίωσε, η γυναίκα είδε ότι δεν το ανακαλύπτει κανείς, οπότε συνέχισε την καθημερινότητά της με τον μη ενοχλητικό πια Δημήτρη στο σπίτι. «Δεν πέρασε από το μυαλό κανενός ότι είναι νεκρός. Ακόμα και γενέθλια κάναμε με τους φίλους του στο zoom και το κάλυψα κάνοντας το θέμα 'lockdown at Bernie’s'. Αλλά τώρα τι θα κάνω; Μέχρι τώρα δεν το έψαχνε και πολύ κανένας. Αλλά τώρα που μπήκαμε σε μια κανονικότητα θα το καταλάβουν. Και πώς να τον ξεφορτωθώ πλέον τώρα πια, ο κόσμος είναι έξω και θα με δουν».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώνει για τυχόν εξελίξεις στο θέμα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.