Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly sunny
18°C
 

Λάθος ψιθύρισε στον μικρό Σπύρο την απάντηση στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης ο Άγιος Σπυρίδωνας

f8b2f20558fe1a1c1a745c00425ea587Έξαλλη με τον Άγιο Σπυρίδωνα είναι η οικογένεια του 17χρονου Σπύρου Δ., ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί εξετάστηκε στο μάθημα των Μαθηματικών Κατεύθυνσης στο πλαίσιο των Πανελληνίων.

Η μητέρα του παιδιού, φρόντισε να ζητήσει αρκετές φορές την ευλογία του προστάτη Αγίου ώστε να φωτίσει το παιδί να απαντήσει σωστά, ενώ την ίδια στιγμή φρόντισε να σταυρώσει το στιλό με το οποίο γράφει στις εξετάσεις και να ραντίσει την τσάντα του με αγιασμό.

Τα παραπάνω μέτρα, είχαν σαν αποτέλεσμα ο Άγιος να εμφανιστεί στην αίθουσα, βοηθώντας τον μικρό Σπύρο, όμως μιας και τα μαθηματικά δεν υπήρξαν ποτέ το δυνατό σημείο του, ψιθύρισε λάθος μια πράξη, κοστίζοντας στον μαθητή πολύτιμους βαθμούς. Πλέον, η μητέρα του 17χρονου δεν θέλει ούτε να βλέπει τον σεβάσμιο γέροντα, ο οποίος δικαιολογήθηκε μιλώντας στο «Κουλούρι»:

«Βάλανε αντί-sos ρε παιδιά, δεν ήμουν προετοιμασμένος για τέτοιο ερώτημα, ήταν για καλά διαβασμένους». Από την πλευρά μας, κατανοούμε τον Άγιο κι ευχόμαστε στον μαθητή καλή συνέχεια.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.