2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
5°C
 

Μόνο όσοι έχουν αναστηθεί τα τελευταία 1987 χρόνια θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα το Πάσχα, αποφάσισε η κυβέρνηση

Πολλά είναι τα μέτρα τα οποία εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να εμποδίσει την μετακίνηση των πολιτών ενόψει της εορτής του Πάσχα, με την απαγόρευση της πλήρους μετακίνησης να έχει πέσει στο τραπέζι.

Το «Κουλούρι» είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο πρωθυπουργός έχει ήδη αποφασίσει, μαζί με το επιτελείο του, να επιτρέψει την ελεύθερη κυκλοφορία, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μόνο σε όσους έχουν αποδειδειγμένα αναστηθεί τα τελευταία 1987 χρόνια.

«Πρόκειται για ένα απολύτως λογικό μέτρο. Αρχικά, αυτές οι μέρες είναι για να γιορτάσουμε την ανάσταση, επομένως το αξίζουν αντικειμενικά όσοι έχουν καταφέρει να αναστηθούν. Από την άλλη, όσοι πράγματι έχουν επιστρέψει από τους νεκρούς, αφενός δεν έχουν κάτι να φοβούνται και αφετέρου αξίζουν τον σεβασμό μας και άρα μια ανταμοιβή».

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα απαιτείται μια επιτόπια απόδειξη της ανάστασης των πολιτών, με το «Κουλούρι» να ερευνά την υπόθεση και να επανέρχεται για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.