2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
11°C
 

Ευτυχισμένος με την άφιξη του καλοκαιριού 33χρονος που έχει ήδη φτάσει κοντά στην λιποθυμία τρεις φορές λόγω ζέστης

Δυσκολεύεται να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Δάνος Φ. από τα Πατήσια, ο οποίος γιορτάζει επιτέλους την άφιξη της αγαπημένης του εποχής του χρόνου.

Ο 33χρονος, δηλώνει ευτυχής που το καλοκαίρι είναι πια εδώ και θα μπορέσει να χαρεί όλα αυτά που αγαπάει να απολαμβάνει να κάνει. «Λατρεύω τα θερινά σινεμά, τις βόλτες έξω, τα ποτά στις αυλές και τις ανοιχτές συναυλίες», τονίζει με χαρά, ενώ η φωνή του δυσκολεύεται να βγει αφού η ζέστη του περιορίζει τη δυνατότητα να αναπνέει.

«Μπορεί να αλλάζω τρεις μπλούζες τη μέρα, να ιδρώνω και να βρωμάω πριν καν φτάσω στη δουλειά, να κοντεύω να λιποθυμήσω και να σιχαίνομαι τον εαυτό μου, αλλά τουλάχιστον πίνω δροσερά κοκτέιλ σε ταράτσες και τις Κυριακές κολυμπάω μετά από μόλις δύο ώρες στο αυτοκίνητο. Καλοκαιράκι για πάντα», συμπληρώνει ενώ απαντάει και σε κάποιες ερωτήσεις που δεν του κάναμε ποτέ, αφού λόγω των παραισθήσεων είδε και τρεις ακόμα ανθρώπους να του μιλάνε.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.